Woehoe! We mogen weer! Na een jaar Corona-ellende stond zondag de eerste cyclocross van het seizoen op het programma: Kessel.

Gert stond voor het 31e jaar (!!!) op rij klaar om zijn rugnummer op te spelden. In de nieuwe verdeling zal hij dit seizoen bij de Master B rijden. Hij werd knap 8e!

Bij de dames stond Aurélie op de eerste rij om te starten, Lise kende pech met de lottrekking en moest achteraan de rij sluiten. Door een manoeuvre van een concullega moest Aurélie vol in de remmen om niet te vallen, waardoor ze haar ideale startpositie meteen verloor. Lise kon buitenom redelijk wat plaatsen innemen, maar ook zij kende wat hinder. Gelukkig is ze blijven knokken en reed een dijk van een wedstrijd. Ze werd nog 15e . Aurélie, die nog steeds sukkelt met een blessure, waardoor ze nog NIKS heeft kunnen trainen, werd 36.

Yani en Diego verdedigden onze kleuren  bij de juniores. Diego kende pech met de lottrekking en moest achteraan vertrekken. Maar de grote pechvogel was Yani, die gehinderd werd door een valpartij in de start. Daardoor moest hij als voorlaatste (van 82 renners) weer vertrekken. Maar wat een wedstrijd heeft hij gereden! Hij zette de achtervolging in en kon zich zo naar een 46e stek knokken. Diego, die een uitstekende wegcampagne achter de rug heeft, kende een mindere dag en werd 68e

 

Met dank aan Peggy voor het lenen van haar fototoestel na het begeven van dat van mij…