Halleluja! Het is zover… onze renners/sters mogen weer koersen!

En dat hebben ze vandaag meteen gedaan. In Nokere werden maar liefst 3 wedstrijden op 1 dag verreden… en onze Bike-Advicers hebben dat daar goed gedaan! Op een pittig parcours, waar de wind stevig uit de hoek kwam, werd Robbe 9e en Milan 10e. Yani stond ook aan de start maar kreeg in de 4e ronde af te rekenen met mechanische pech en moest het peloton laten gaan. In de namiddag werden onze kleuren verdedigd door Joyce en zij werd knap 6e.

Als je onze foto reeks bekijkt, zal je merken dat oa. Robbe en Milan met andere truitjes rondrijden. In de zomerperiode rijden ze bij een weg team, om zo te kunnen deelnemen aan grotere wegwedstrijden. Vanaf september rijden ze terug in onze groene outfit. Robbe en Sil rijden bij Onder Ons Parike, Milan vervoegt de renners van ’t Meetjesland.

Ook Diego stond vandaag aan de start van zijn eerste wegwedstrijd van ’t seizoen. Hij nam deel aan de wedstrijd te Zedelgem en werd daar knap 19e van 82 deelnemers!

Goed bezig boys and girls!

Morgen kan je Ibe aan het werk zien te Glabbeek. Go go go Ibe!