In deze rare COVID tijden stond vandaag het BK te Meulebeke op het cross-programma. Enkel Joyce en Lise hadden startrecht.

Joyce stond op de eerste rij en kwam rond de 11e positie het veld in. Maar om het in haar eigen woorden te zeggen, het was haar dag niet. Haar lichaam voelde niet gerecupereerd na de trainingen en crossen van de afgelopen weken. Uiteindelijk behaalde ze een 15e stek, waar ze heel erg ontgoocheld mee was. Ze zal verdere onderzoeken laten doen om uit te zoeken wat er gaande is. Misschien is ze nog niet helemaal hersteld van haar Corona-besmetting of zijn er enkele bloedwaarden niet in orde… Time will tell… Stay Strong Joyce!

Pechvogel van de dag was ons Lise. In de eerste ronde kon ze een val van een concullega niet meer ontwijken en kwam daardoor zelf ten val. Ze bezeerde daarbij haar knie, een snijwonde door een tandwiel. De wedstrijd was meteen over voor haar. Na de eerste hulp te hebben gekregen op de EHBO-post moest ze toch naar het ziekenhuis om de wonde te laten hechten. Het viel gelukkig al bij al nog mee en 2 hechtingen later mocht ze opnieuw naar huis. Veel beterschap Lise… Komt goed!